به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری، وی گفت:در این کارگاه سر فصلهای : بیماری ها با منشاء مواد غذایی ، روش های جلوگیری از آلودگی مواد غذایی و گوشت ها ، بهداشت سردخانه ها ، نحوه نگهداری گوشت ، بهداشت فردی کارکنان ، تولید و ..... مطرح شد.
وی در پایان تصریح کرد: تعداد 26 نفر از مدیران واحدهای پذیرایی بین راهی و سفره خانه های استان در این دوره شرکت کردن که پس از پایان گواهینامه دریافت خواهند کرد.
این کارگاه آموزشی با حضور استادان سرکار خانم خوش رفتار و جناب آقای دکتر صحرایی برگزار شد.
\n
انتهای پیام/